Співачка Марія Яремчук підтвердила чутки про те, що вона вперше стала мамою.

Втім зробила це 31-річна зірка не тому, що їй закортіло поділитися радістю з усім світом. Просто Марію допекли спекуляції навколо “батьківства” співака Олександра Пономарьова.

“Всім привіт. Я тут, бо мене дістало”, – повідомила артистка у Insta-сторіс.

“Жила я собі своє життя, нікого не чіпала. Робила свої справи, спродюсувала кіно, ну і стала мамою”, – почала Марія.

Співачка наголосила, що чернівецький перинатальний центр, де вона народжувала, порушив лікарську таємницю, поширивши конфіденційну інформацію про неї та дитину.

Так виявилось, що батько моєї дитини – Олександр Пономарьов, з якогось перепугу. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: “А де Саша, це правда?” (Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!”, – обурилася Яремчук.

“Думала я, ладно, хай собі пишуть… Але об’явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум… і пожалівся пресі, що я така погана “специфічна сестра”, не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього рождалися діти… Звідки я мала знати про це, Діма? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна…”. – поділилася донька Назарія Яремчука.

Звертаючись до преси, виконавиця закликала перевіряти інформацію, а не хайпувати.

“А в ідеальному ідеалі хотілось би, щоби суспільство не просто поважало, а ще й захищало права матерів та їхнє здоров’я (психічне зокрема!)”, – підсумувала співачка.