А може, їй? Але тоді Наталі Михайлівні, яка вийшла заміж тільки рік тому, очевидно що по великому коханню, доведеться не про сім’ю думати, а про область — вдень і вночі.

А в цей час чоловік працюватиме у Кабміні в Києві. Тому ймовірність того, що її заберуть невдовзі до Києва — велика.

Бо коли приходить губернатор — приводить і першого свого зама. Так було у всіх губернаторів. Часто називають прізвище Валерія Коровія. Мовляв, він вже зумів дати в області лад, коли почалась війна. І був єдиним, крім Борзова, воєнним губернатором.

Ще називають Володимира Гройсмана. Але це якщо нині дві команди опонентів в області знайдуть порозуміння. І він захоче. І ще — пророкують повернення із Сумщини генерала-­губернатора Володимира Артюха. Він у перші дні війни очолював один із підрозділів місцевої Самооборони. Був соратником С. Борзова, пройшов хрещення в прикордонній з РФ Сумській області.

Ще говорять про заступника ексголови Вінницької ОВА Олександра Піщика. Дружиною Андрія Гижка є сестра Олександа Піщика. Андрій Гижко також був заступником губернатора не одного скликання. То може багато в чому родича наставити.

Є варіант несподіванки. Але... поживемо — побачимо.

А тим часом Сергій Борзов очолив відділення Національного Олім­пійського комітету у Вінницькій області. Вірніше, він залишився його очолювати. Бо до цього поєднував ці посади.

Зараз обов’язки голови Вінницької ОВА виконує перший заступник Наталя Заболотна. Вона має досвід державної служби більше 20 років.