Її затримали, запідозривши у іншому злочині.

Документуючи отримання неправомірної вигоди за допомогу в ухиленні від мобілізації, у Львові правоохоронці затримали оголошеного в розшук скандального експрокурора Ростислава Ільницького.

Як повідомляє «Українська правда», з її джерел вдалось дізнатись, що це сталось під час документування прокуратурою та СБУ факту вимагання та одержання адвокатом Богданою М. (яка є тещою Ільницького) неправомірної вигоди в розмірі 3500 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами ряду ТЦК та СП Львівської області щодо оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією.

5 липня адвокатку затримали після одержання грошових коштів в сумі 3500 доларів США.

Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали розшукувану особу, а саме – Ільницького Ростислава Васильовича.

Джерело УП додало, що наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, встановлюються інші можливі співучасники злочину, за результатами проведення яких буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру.

7-8 жовтня 2023 року колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР Роксоланою Москвою у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Наречена сама виклала відео з першого дня свого не за часом помпезного весілля. Після того, як відео потрапило в ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах.

І її чоловіка Ільницького оголосили у розшук.

Цікаво, що суддю – колядника Зварича також піймали на горищі у Львові.

Як повідомляли львівські колеги, наречена Роксолана — донька адвокатки та бізнес-леді Богдани Москви та родичка ко­лишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби (тепер зро­зуміло, чому вона там працю­вала). До речі, Богдана Москва дуже любить публічність, відвід­ує світські заходи, дає інтерв’ю глянцевим журналам, де роз­повідає про свою, зокрема, по­божність.

А тепер ось – підозрювана у кримінальній справі.

Як і її зять. Обоє затримані.

На фото: весільний торт «за мільйон» та гості весілля, мати з донькою на ньому.

Андрій Власенко