Звістка про загиблу розлетілася мережею. Зокрема, вказувалось, що вона була повністю оголена та не мала при собі ні документів, ні особистих речей.

Як повідомила речниця поліцейського управління Вінниччини Заріна Маєвська, про знайдене тіло правоохоронцям повідомили ще 1 липня.

Її помітили неподалік психіатричної лікарні імені Ющенка.
Тіло без видимих ознак насильницької смерті. Його направили на проведення судово-медичної експертизи.

Тим часом мережею поширилось повідомлення свідка, який знайшов тіло мертвої жінки. Чоловік прогулювався з товаришем біля лікарні. Вони звернули униз до річки та неподалік від кладовища здалеку побачили щось схоже на тіло.

— Це було орієнтовно о 19 годині. Там було досить людно, тому я запропонував товаришу перейти на іншу скелю, далі від людей, щоб можна було далі спокійно посидіти, — розповідає свідок. — Спустився нижче, придивляюся, а там лежить тіло людини, повністю голе. Я спочатку засумнівався, бо це було десь метрів за 20 від нас. Коли підійшов ближче, то переконався. Попросив людей викликати поліцію, бо власний телефон був вимкнений.

Покійна була повністю роздягнена, без особистих речей. Під нею була тільки біла майка та кросівки поряд, — каже свідок. — Ні сумки, ні телефону… Чоловіку здалось, що їй було не більше сорока років. Лежала жінка обличчямм донизу і воно було все синє. Помітив він також і сині плями по тілу.

Правоохоронці опитали усіх свідків. Припускалися версії, що жінка могла бути напідпитку і впасти зі скелі, бо ознак насильницької смерті та побоїв на жінці візуально не було.
Але спуск, як розповів свідок, був не настільки крутий і твердий, щоб можна там було розбитися.

Втім, остаточну відповідь про причину смерті жінки, дасть лише судова експертиза. Наразі в поліції повідомили, що жінку ідентифікували. Їй 40 років. Вона вінничанка. Рідних знайшли, поінформували про смерть та провели процедуру впізнання.
Причини загадкової смерті молодої людини встановлюються.