Цього разу на великому подіумі зібрались найкрасивіші моделі та дизайнери з 12 країн. Вінниччину у різних вікових категоріях представляло 5 дівчаток, які займаються у школі моделей Princess. Це Ніколь Корбут, Крістіна Чигрин, Адель Череватова, Анна Дудчик та минулорічна переможниця конкурсу, володарка титулу «Міні-топ-модель України-2017» Домініка Маліванчук, яка презентувала Україну на світовому рівні.

Весь конкурс мав задану тематику «Emoji style». Дівчата самостійно готували образ для першого виходу, дотримуючись тематики та ідеї фестивалю. Юні вінничанки займались протягом кількох місяців, продумували все до найменших деталей, відпрацьовували техніку дефіле та створювали професійне портфоліо. Серед усіх учасниць наші маленькі красуні були найяскравішими та найкращими. Ще б пак. Тут і шикарні стильні костюми, повноцінні образи, найкрутіші світлини, високий рівень дефіле, вміння презентувати себе та запалити усіх своєю шаленою енергією.

У результаті компетентне журі вирішило віддати корону «World Fashion Top-Model-2018» 7-річній вінничанці Домініці Маліванчук, яка стала другою серед усіх претендентів з різних країн світу. Отримали титули й інші дівчатка.

Також висловлює подяку засновниці та колишньому директору школи princess Лілії Поліщук за те, що підготувала красуню Адель Череватову, яка здобула титул «Маленька топ-модель України-2018»!

Пишаємось і тим, що Анна Дудчик стала «Міні-фотомодель України-2018», Ніколь Корбут, яка вже давно є зіркою глянців – тепер «Маленька топ-модель України-2018 Supermodel», а Крістіна Чигрин — «Маленька топ-модель України-2018 silver».

– Уся команда Princess їздила разом з нашими конкурсантками в Київ, і нам надзвичайно приємно було бачити на сцені наших дівчат: їхню красу, грацію, талант, професіоналізм, відчувати їхню неймовірну енергетику, — каже Ярослава Позднякова. — Якими ж яскравими та неповторними вони були! Ми дуже пишаємося ними! Зауважимо, що саме перемога Домініки є найдзвичайно вагомою та, безумовно, високою.

Це лише початок міжнародних вершин!