Володимир Зеленський заявив, що всі українці дуже сильно хочуть вбити Путіна через російський удар по дитячій лікарні в Києві та інші антигуманні терористичні обстріли з боку окупаційної армії.

Володимир Зеленський після виступу в Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана заявив, що Росія спеціально завдала удару по дитячій лікарні “Охматдит”.

Президент зізнався, що під час цієї атаки по українських дітях, він хотів вбити Путіна. “Я батько, я президент, я людина. Коли ти бачиш цих людей, батьків, коли їхні діти помирають — у такі моменти ти хочеш убити Путіна. Це кожен з нас хоче цього, дуже сильно”, — сказав Зеленський.

За словами президента, Путін не думає про те, що відбувається в Україні. Він наголосив, що трагедія російського удару в тому, що ракета не була націлена на військовий об’єкт, а летіла точно на дитячу лікарню. Зеленський вважає, що це черговий сигнал Путіна на передодні саміту НАТО та всім союзникам України.

Сигнал російського диктатора полягає в тому, що він не зупиниться ні перед чим і буде продовжувати війну в Україні навіть у такий цинічний спосіб, який називається геноцид та злочин проти людяності.