Білоруський “бумер” Серьога протягом тривалого часу жив в Україні, співпрацював з українськими музикантами та оранжувальниками, заробляв тут гроші та навіть хотів отримати українське громадянство. Однак, він повернувся на батьківщину, де тепер просуває російські наративи.

Артист висловився стосовно повномасштабної війни. Також музикант порівняв своє життя в Білорусі та в Україні.

Серьога перед початком вторгнення виїхав до Мінська разом з двома синами. Цікаво, що своїй українській ексдружині Поліні Ололо він заявив, що згодом повернеться, але обіцянки так і не дотримався.

Як зазначив репер, йому не подобалося оточення, в якому зростали його діти. Тому чоловік вирішив переїхати з синами назавжди до Білорусі.

Я розумію, що тут йдеться про вибір цінностей, про те, в якій картині світу вони будуть дорослішати. І вибір там між відповідальним підходом і підходом, де не так багато відповідальності, між патріотичним і ліберальним. Я не хотів би, щоб моїх синів виховували нацисти. І тому ми домовилися з їхньою мамою, що я буду їх виховувати,

– підкреслив музикант.

За словами артиста, він нібито передбачив війну, через що і виїхав до рідної Білорусі. Втім, повномасштабне вторгнення Серьога називає “СВО”, що тільки доводть його проросійську позицію.

Репер також заявляв, що війна мала б колись розпочатися, оскільки “в Україні живуть російські люди”. Ба більше, він впевнений, що СРСР розформували необґрунтовано. Тоді як на Заході живуть “поневолені народи”, яких треба “звільнити”.