Фото ілюстративне

Звідти вони її беруть та розвозять по родинах уже в пакетах зі своїм логотипом. Начебто це від них така благодійність.

А ось ми хочемо розповісти ще про один такий міжсобойчик. У ньому беруть участь нардепка (у листі вказується прізвище), вона ж очільниця благодійного фонду, її подруга та директор школи (у листі вказується прізвище), вона ж депутат міськради, держслужбовець, депутат облради.

Всі вони подають себе великими волонтерами та меценатами.

Але насправді цю допомогу, яку видають за свою, роблять на ній політичну кар’єру не один рік, отримують від небайдужих вірян з-за кордону.

Депутат облради К. має за кордоном впливового дядька – він керівник однієї із протестантських церков. Тому від вірян сюди йдуть постійні потоки допомоги.

А його меткий племінник робить на цьому політичну кар’єру.

Парадокс у тому, що він навіть не активіст цієї церкви тут. А є вірним і ярим прихильником московського патріархату. Але з допомогою протестантів активно просуває собі кар’єру.

Щоб створити цілу організацію «бурхливої» діяльності, взяв у партнери дружину свого товариша.

Завдяки гуманітарці К. (у листі вказується прізвище) ця дружина бізнесмена стала не лише відомою волонтеркою, а й здобула місце депутата міськради.

А далі – посаду директора школи. Якраз шкільні приміщення і стали безкоштовними складами для гуманітарки, яку доставляє депутат облради К. від свого дядька.

А щоб мати впливову “кришу” та уникнути мобілізації депутату облради та чоловікові директорки, залучили до міжсобойчика ще і нардепку.

Її чоловік був «кришею», а за це «волонтери»-депутати надавали до фонду нардепки гуманітарку, яку роздавали як допомогу від нардепки.

Цікаво, а дядько депутата облради та паства знають, як безбожно зібраними у ім’я Боже пожертвами розпоряджається в Україні під час війни ця трійця обранців народних?

І чи бачать це правоохоронці, яких у нас аж сім структур. Бо чому ми, звичайні жителі міста, це бачимо, а вони ні?

Чи, може, вплив чоловіка нардепки, батька засліплювали їм очі?

Чекаємо реакції.

Читачі газети, підписи