На трасі виявили покинуту вантажівку, а поруч тіло вбитого водія. Загиблий працював експедитором та віз значну суму грошей. У злочині запідозрили колегу, який працював на ту ж фірму.

Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

“На узбіччі траси «Немирів — Могилів-Подільський» поблизу села Голинчинці Жмеринського району була виявлена покинута вантажівка, а неподалік у лісосмузі – тіло водія з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 39-річний експедитор підприємства. Відомо, що напередодні потерпілий доставив товар до міста Умань, за що отримав значну суму коштів, а в день вбивства він віз чергове замовлення у Шаргород”, – йдеться у повідомленні.

Причетним до вбивства виявили також водія-експедитора тієї ж фірми, 31-річного мешканця одного з сіл Жмеринського району. Його затримали того ж дня.

"Виявилось, що чоловіки зустрілись на дорозі та вийшли з транспортних засобів поспілкуватись. У якусь мить зловмисник завдав експедитору декілька ударів молотком по голові, від яких той помер. Потім фігурант забрав із салону вантажівки жертви гроші фірми та поїхав. У затриманого вилучили частину викрадених коштів, а на місці події – знаряддя злочину", - зазначають правоохоронці обставини злочинну.

Зловмиснику повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.