Розкішне весілля української пари в Італії, яке проводив російський гуморист Максим Галкін, а хедлайнером виступив Дмитро Монатік, продовжують обговорювати у соцмережах. Тож наречена Ангеліна Терська вирішила прокоментувати публічний ажіотаж навколо свого свята.

Ангеліна звернулася до представників ЗМІ та авторів Telegram-каналів й закликала “оновити” дані щодо її весілля.

Ну по-перше, дякуємо за таку увагу до наших скромних персон. По-друге, перед публікацією статей в газетах все ж таки радила б актуалізувати інформацію щодо поданої теми”, – написала дівчина.

Ангеліна наголосила, що вони з чоловіком – не держслужбовці, не їхні діти та не блогери.

“Не живемо наразі в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну, засуджуємо війну, ненавидимо Росію, донатимо, віримо в Україну і плануємо повернутися. Так які до нас питання?” – додала Терська.

“Не шукайте зради там, де її немає”, – написала вона.

До речі, як пише видання Фокус, Ангеліні Терській 30 років, вона жила в Києві та закінчила Державний торговельно-економічний університет. Працює дівчина у туристичному агентстві Tickets Consolidator. У своїх соцмережах Ангеліна активно показує, як багато подорожує та веде доволі дороге життя, однак особисту його сторону не висвітлює, тож про її нареченого поки невідомо нічого.

За попередніми підрахунками весілля Терської обійшлося у близько мільйона євро.

Видання "Високий замок" пише, що оренда вілли Бальб'янелло коштує 19 тисяч євро на день. Також у витрати врахували гонорари артистам: з відкритих джерел відомо, що Максим Галкін бере за проведення свята близько 100 тисяч євро, плюс розтрати на зірковий райдер. А от виступ Монатіка обійшовся молодятам від 20 до 30 тисяч доларів.

Окремо виділили й образ нареченої: тут і кольє від нішевого італійського бренду Bvlgari — орієнтовно 180 тисяч євро, й сукня від українського дизайнера Івана Фролова — 5 тисяч євро.