Цей візит Орбана (явного ворога України та агента Путіна) до Києва нічого доброго Україні не несе. Орбану довіряти в жодному разі не можна! Як говориться в Біблії про таких, як Орбан: «Бійтеся данайців, що дари приносять!»

Тільки абсолютно дурна, наївна і довірлива людина (просто кажучи – лох) може повірити, що людина, яка довгі півтора десятки років люто ненавиділа Україну та українців, мріяла про її захоплення рашистами і після цього анексії Закарпаття (як плати за свою роботу «Троянським конем», приїде з чимось добрим.

Орбан привіз до Києва не просто камінь за пазухою, а величезну каменюку. Він приїхав схиляти Зеленського по суті до КАПІТУЛЯЦІЇ! Зупинення бойових дій без попереднього виведення всіх рашистських військ зі ВСІХ окупованих ними українських територій означає дати можливість Путіну для перепочинку, перегрупування, зміцнення та нових атак на Україну та Європу.

Про що можна говорити з Путіним, якщо він усіма своїми діями доводить, що виступає проти ЧЕСНОГО та СПРАВЕДЛИВОГО світу? І його цікавить тільки ТИМЧАСОВЕ перемир'я… Бо не розуміти таких простих речей політики такого рівня, як Орбан не можуть. І останнє: дуже хочу помилятися, але в повітрі явно відчувається запах чергової Зради України з боку «солодкої парочки» з ОПи в дусі Оману, Вагнергейта, «шашликів на природі», Чонгара та вигнання Залужного…

Якщо хтось у вищих ешелонах влади планує злити Україну ворогові і піде на перемир'я без попередньої згоди Путіна забратися з усіх окупованих ним українських земель, то це привід лінчувати цих зрадників!

Україні потрібно вже зараз працювати зі США в плані якнайшвидшого надання нам американцями найсучасніших протибункерних коригованих авіабомб GBU-57. Вони здатні вражати підземні об'єкти на глибині понад 60 метрів. А якщо вдаряти цими бомбами в те саме місце, то й набагато глибше. До КІЛОМЕТРА глибиною!

Все це Україні необхідно для того, щоб вражати підземні бази, склади та казарми ворога. А також тунелі, які ворог має намір будувати на глибині до 100 метрів за допомогою північнокорейських військових інженерів. І із цим питанням затягувати не можна!

Андрій Потапчук