Прикордонники затримали водія, який не зупинився на контрольному посту. Під час сутички порушник поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який повернувся з ротації із зони бойових дій на Донеччині.

На контрольному прикордонному пості у Закарпатській області 61-річний місцевий водій не виконав вимоги щодо зупинки транспортного засобу, а коли його авто заблокували, зачинився в салоні та відбивався від прикордонників ножем.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, опублікувавши відео цього інциденту.

Як свідчать опубліковані кадри, водій після зупинки його транспортного засобу намагався створити максимум дискомфорту для інших учасників дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з іншими водіями та пасажирами, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися.

“Прикордонники намагалися затримати порушника застосувавши фізичну силу та засоби, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії. Попри це, водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж та постійно ним розмахував. Чоловік відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги та спершу відмовлявся від води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна”, - повідомили прикордонники.

Спроби змусити водія покинути транспортний засіб на контрольному посту тривали майже 3 години. Зрештою прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж затримали кремезного чоловіка, який чинив спротив. Під час сутички порушник поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який без жодної подряпини повернувся з двох бойових ротацій з Донеччини.