За словами жінки, відповідна розмова почалася після того, як водій увімкнув російський шансон. На прохання його вимкнути, таксист запитав, що з ним не так.

“Починаю розуміти, що щось таки дійсно не так. На, здавалося б, просте запитання “Чий Крим?” відповідає, що він ніколи не був українським, а “нам його просто дали”, – йдеться у дописі Галини.

Після почутого жінка попросила водія зупинитися та вийшла посеред дороги. У відео, яке їй вдалося зняти в салоні автівки, зазначила, що “не їде з тими, хто не знає, чий Крим”.

Сама компанія теж відреагувала на допис Галини, опублікувавши реакцію у коментарях. У Bolt заявили, що така позиція водія є неприйнятною для їхнього сервісу, і вони вжили відповідних заходів щодо нього.

“Його було відсторонено від користування нашим сервісом. Компанія Bolt регулярно інформує водіїв щодо обмеження використання музичного супроводу без згоди пасажирів, а також повного утримання від відтворення музики будь-яких російських виконавців”, – зазначили в компанії перевізника.

Також у компанії додали, що готові співпрацювати з правоохоронцями та надати їм необхідну інформацію, якщо буде відповідний запит. Редакція “УП. Життя” також намагалася зв’язатися з поліцією Києва.