“Я повністю підтримую Камалу Гарріс як кандидата від демократів на виборах цього року. Демократи, настав час об’єднатися і перемогти Трампа”, — заявив президент США Джо Байден.

Нагадаємо що Камала Гарріс говорила про Україну:

▪️ Віцепрезидентка США висловлювалася на підтримку України ще під час передвиборчої кампанії 2020 року. Тоді Камала Гарріс виступила із засудженням російської агресії та окупації Криму.

▪️ Після початку повномасштабного вторгнення рф у лютому 2024 Гарріс заявила, що люди в Україні захищають не лише свої сім’ї та будинки, але також борються за свободу.

▪️ Гарріс критично висловлювалася щодо ситуації у Конгресі США із затримкою військової допомоги Україні. Віцепрезидентка казала, що провал допомоги Україні від США стане “подарунком путіну”.

▪️ На Саміті миру у Швейцарії вона заявила, що дії росії, якщо вони не будуть покараними, “заохотять інших агресорів і призведуть до можливості завойовницької війни та хаосу, а не порядку й стабільності – що загрожує всьому світу”.

Камалі 59 років. Вона за фахом юрист.

Камала Гарріс заявила, що балується в президенти

Висунення Гарріс може змінити перегони, які, здавалося, мали стати матчем-реваншем між Джо Байденом і республіканським кандидатом Дональдом Трампом.