Так, та сама, що має 10 дітей,  в тому числі викрадених в Україні.

Ось що повідомляє журналістка С. Кошкіна:

– Головна православна шмара Львова-Бєлова, вона ж – дитячий «омбудсман РФ», на арешт якої в березні 2023 Міжнародний кримінальний суд видав ордер. Одночасно з ордером на Хуйла, до речі.

Дружина священника з дуже православним прізвищем Когельман, мама десяти дітей. Пʼятеро з яких – рідні, пʼятеро – прийомні. В тому числі, український підліток, якого викрали з Маріуполя.

Отож, ця скрєпна істинно віруюча жінка, «головна православна мама», як її називають на болотах, крутить роман з головним православним мільярдером Костянтином Малофєевим.

Малофеєв – та сама мразота, що фінансувала «ополченців» ще в 2014-му. Весь цей час – фінансово живить вбивства українців. Росію називає монархією, Хуйла – царем.

Підозри були й раніше, але все підтвердилось, коли вони вдвох йшли на Хресній ході …. взявшись за руки (люди церкви зрозуміють про що я). Ну, зато в платочкє.

Так, Львова-Бєлова покинула свого чоловіка-священника, разом з усіма дітьми заради розлученого Малофеєва (звісно, публічно він розлучення категорично засуджує). Її Когельману це може вартувати всього. Від слова зовсім.

А Малофеєву – відносин з кривавим патріархом Кирилом. Які у нього і так в гівно. Тож чого вже?

Любов у людей. Яхти, відпочинки, перельоти, проєкти.

Дуже все скрєпно. Не заздріть.