Тут дівчина вже знайшла друзів, успішно практикує українську мову та днями записалась до відомого жіночого хору «Соломія». У нашій країні іноземна гостя хоче здобути фах режисера. Чому пішла на цей крок — поки не ділиться подробицями.

Коли Андре приїхала до Вінниці, почала шукати хор, в якому б могла співати. У мережі знайшла «Соломію» і вирішила долучитись. Із дівчиною ми почали спілкуватись буквально минулого тижня. Вона сама мені написала у соцмережі, запитала, чи можна прийти на хор, — розповідає священик і художній керівник жіночої хорової капели «Соломія» Назарій Давидовський. — Попередньо дівчина сказала, що в Еквадорі співала в різних хорових колективах та навчалась в консерваторії. Це трохи інший тип закладу, ніж у нас — по типу музичної школи. З радістю запросив Андреа на репетицію. Ми познайомились ближче, я прослухав її вокальні дані. У неї дуже широкий діапазон, високе сопрано, густий тембр і польотний звук. Поспілкувавшись ближче, побачив, що вона просто живе музикою. Захоплюється і нашим мистецтвом. Зокрема побачила у мене в плей-листі «Океан Ельзи» і одразу зацікавилась. За словами дівчини, в Еквадорі вона брала участь у театральних постановках. Ставили сцени з опери Моцарта «Чарівна флейта», залучаючи для цього ще музичні інструменти. Щодо інших учасниць «Соломії», то вони новеньку сприйняли дуже добре. І для дівчат, і для самої Андреа це спілкування було сповнене яскравих і позитивних емоцій. Можна сказати, що вона одразу влилась у колектив. Тому тепер він у нас інтернаціональний.

Щодо музичних планів на майбутнє, то Андреа з іншими вихованками хору уже приступили до вивчення лемківської пісні «Верше». Крім того, зі своїм наставником вони готують нові обробки українських пісень. Але хтозна, маючи такі вокальні дані, може, з часом Андреа і соло заспіває із «Соломією». У Назарія Давидовського навіть дещо є на увазі…