Про це повідомляють у прокуратурі Вінниччини.

“У червні 2018 року, під приводом покататися на машині, обвинувачений завіз 14-річну дівчину до лісових насаджень, де в автомобілі зґвалтував її. Крім того, чоловік у березні 2023 року через мережу Інтернету «Instagram» розпочав спілкування з 13-річною дівчинкою на сексуальні теми, у ході якого неодноразово висловлював пропозиції зустрічі з нею, з метою вчинення дій сексуального характеру. Після неодноразових пропозицій дівчина погодилася на зустріч. Обвинувачений, користуючись своїми віковою та фізичною перевагами, зґвалтував її”, – йдеться у повідомленні.

Вироком Жмеринського районного суду Вінницької області за вчинення зґвалтування неповнолітньої та малолітньої потерпілих та домагання дитини для сексуальних цілей (ч. ч. 3, 4 ст. 152, ч. 3 ст. 156-1 КК України) йому призначено покарання – 14 років позбавлення волі з позбавленням права займатися педагогічною діяльністю на строк 3 роки.

Відомості стосовно засудженого будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи після набрання вироком законної сили.

Виходить він ще і педагогічною діяльністю займався?