Після того, як поліція Він­ниччини розпочала розслідування щодо депутата Бершадської міськради від партії «УСГ» Андрія Ткачука, який вчинив хуліганські дії і ображав військовослужбовців, сам депутат на своїй сторінці у Фейсбук розмістив вибачення та зробив незрозумілу заяву про «складання депутатських повноважень».

— Усім добрий день! Я Андрій Ткачук, житель Бершадської громади, депутат міської ради, звертаюся до вас з такого приводу. В мережі інтернет розміщено ролик, на якому зафіксований неприємний інцидент між мною та працівниками ТЦК, а якщо точно, то лише його частина, що не відображає повної картини подій. Багато хто спекулює на цьому, не знаючи всіх обставин. Прошу вибачення у виборців та у військовослужбовців центру комплектування за те, що особисті емоції в неприпустимій формі взяли верх… Я поважаю й підтримую наших захисників! Завжди допомагав і буду допомагати Збройним силам України! Разом з тим, звертаю увагу представників ТЦК на необхідність дотримання чинного законодавства та недопущення порушення конституційних прав жителів територіальної громади. Розумію, що цей інцидент кидає тінь на політичну партію, від якої мене обрано депутатом. Тому я прийняв рішення звернутися до партії з приводу складання депутатських повноважень.

Вірю, що час все розставить на свої місця!

Нагадуємо, що відео інциденту за участю Андрія Ткачука було оприлюднено в інтернеті і швидко набрало популярності. На одній з вулиць Бершаді депутат нецензурно висловлювався на адресу співробітника ТЦК і СП, погрожував йому, при цьому втихомирити депутата не зміг навіть співробітник поліції.

«В мережі інтернет розміщено ролик, на якому зафіксований неприємний інцидент між мною та працівниками ТЦК, а якщо точно, то лише його частина, що не відображає повної картини подій. Багато хто спекулює на цьому, не знаючи всіх обставин», — зазначив Андрій Ткачук вже після відкриття кримінальної справи.

Андрій ВЛАСЕНКО