23 квітня у Вінниці в Торгово-промисловій палаті пройде великий загальноміський ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. В ньому візьмуть участь 80 роботодавців, з якими можна буде поспілкуватися щодо обсягу роботи, умов праці та оплати.

– Захід проводиться з метою сприяння роботодавцям у забезпеченні кадрової потреби підприємств, організацій та установ, – повідомляють у прес-службі обласного центру зайнятості. – Ярмарок триватиме з 10.00 до 14.00 год. Під час заходу працюватиме консультаційний пункт служби зайнятості, де можна отримати необхідну інформацію щодо пошуку роботи та складання резюме, працевлаштування осіб з інвалідністю, профдіагностики та профорієнтації. Також можна буде отримати правову безкоштовну допомогу, консультації з питань праці та скористатися послугами центру з підтримки підприємницької діяльності.

Але цих 500 вакансій, мов капля у морі! Адже офіційно безробітніх на Вінниччині за перший квартал 2018 року за даними Головного управління статистики області зареєстровано 23 тисячі 476 осіб, по місту Вінниця – одна тисяча 957 безробітніх.