ДТП у Львівському районі, де зіткнулися чотири транспортні засоби, уже забрала життя трьох людей. Загалом постраждали 34 людини, з них шестеро — діти.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Чишки Львівського району.
Як встановили правоохоронці відбулося зіткнення чотирьох транспортних засобів: вантажівки, мікроавтобуса Mercedes Sprinter, автомобіля Skoda та автобуса Plaxton Elite. Наразі відомо про трьох загиблих та 34 потерпілих. Серед постраждалих жителі Вінницької області та громадяни зі Швейцарії. Про це повідомляють у поліції Львівської області.

— До трьох лікарень Першого медоб’єднання Львова госпіталізували 32 постраждалих внаслідок аварії на трасі Київ-Чоп поблизу Львова. Загалом постраждали 34 людини, з них шестеро — діти. Ще три людини, на жаль, загинули, — написали на сторінці Львівської міської ради.

За допомогою спецінструменту рятувальники деблокували з автобусу трьох травмованих — двох пасажирів та водія, яких медики госпіталізували. Також рятувальники деблокували ще одного загиблого водія автобусу та двох загиблих водіїв з вантажівки.

До лікарні святого Пантелеймона карети швидкої привезли 22 людини. Найважча серед них — 60-річна жінка. Вона перебуває у важкому стані в реанімації. Ще 5 пацієнтів у стані середньої важкості. Інші 16 пацієнтів отримали легкі поранення.

До лікарні святого Луки поступило сім постраждалих. Із них двоє у важкому стані в реанімації. Ще четверо перебувають у стані середньої важкості, одна жінка має незначні ушкодження.

— До дитячої лікарні святого Миколая поступили три дитини. Усі вони отримали струс головного мозку. Наразі діти перебувають у стабільному стані. Лікарі продовжують надавати всю необхідну медичну допомогу постраждалим, — повідомили у Львівській міській раді. Причини та обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.