Статистика – переконлива: понад дві тисячі відвідувачів на день та 623 доступні послуги. Вінницьким Прозорим офісам виповнилось 16 років. Перший ЦНАП «Прозорий офіс» в місті відкрили 10 жовтня 2008 року.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

До складу ЦНАП входить 4 відділення та 12 віддалених робочих місць, географія яких охоплює територію усієї Вінницької громади. Загалом за 16 років роботи ЦНАП «Прозорий офіс» прийняв близько 8 мільйонів громадян.

Адміністратори Прозорого офісу впевнено опановують нові електронні послуги. Особливо дбають про незахищені та маломобільні категорії населення. Для містян діє послуга мобільного адміністратора, а в роботі адміністратори дотримуються принципів безбар’єрності, забезпечують якісне обслуговування оборонців.

«Заради зручності наших відвідувачів, кількість послуг постійно зростає. Так само зростає і кількість послуг, які можна отримати в режимі онлайн. Але це не впливає на кількість відвідувачів, які звертаються до нас офлайн. За дев’ять місяців цього року до ЦНАПів звернулось понад 450 тисяч людей», – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Ірина Копчук.