Наркологія — це не просто медицина.  Микола Іванович Смирнов приїхав із Києва. Одружений, двоє дітей і троє онуків. Він кілька разів зривався в центрі реабілітації, лікувався в стаціонарах і кодувався від алкоголізму. Та ще залишилася надія на метод «Свобода без коду!». Зі сльозами на очах він розповів, як після другої білої гарячки пережив клінічну смерть:

– Я побачив своє фізичне тіло ніби збоку і був дуже здивований, коли лікар-реаніматолог сказав: «Усе скінчено – він помер». Я почав обурено кричати і розмахувати руками, проте мене ніхто не бачив і не чув. Це видовище було моторошним і дивним.

– Микола раптово перемістився до тюремної камери пекла, де став не тільки свідком, а й жертвою невимовних жахів і тортур. Миколу оточували величезні, смердючі й жахливі демонічні істоти з гострими кігтями, рогами та хвостами. Вони люто ненавиділи людей. І раптом він згадав, що вже зустрічався з ними раніше в стані алкогольного психозу. Кожна мить у цьому пеклі здавалася вічністю. Він знав, що знаходиться в цьому місті назавжди. Його скалічене тіло відчувало неймовірний біль, було спроможне витримувати надвисокі температури та тортури, але при цьому відновлювалось і не вмирало. Микола побачив, як колишні товариші по чарці також проклинають тут свої згубні звички при земному житті.

Але в цей час за нього молилася вся сім’я, ще сподіваючись на якесь диво. Раптом він повністю відчув Всемогутній Голос:

«Передай іншим, що кожен ковток спиртного їх наближає до вічного плачу і скреготу зубів». У цю мить щось вирвало його з безодні й підняло нагору. Микола прийшов до тями, важко дихаючи й обливаючись потом. Він ридав і розумів, що отримав другий шанс. Потім рука Миколи Івановича автоматично сама потягнулася до Закону Божого. Він розкрив Біблію навмання і відразу прочитав: «П’яниці не успадкують Царства Небесного».

Високе лікарське мистецтво і новий духовний рівень не заперечують, доповнюють одне одного. А хто не вірить – просто візьміть до відома, як глибоку притчу. Адже зайвої мудрості не буває. Від рабства не звільняються поступово і тимчасово. Мир вашому дому.

Вінниця. Поділля, Пирогова 107-А.

Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!!!».

ЄДИНА СПІЛКА ОДНОДУМЦІВ ТА ВДЯЧНИХ ПАЦІЄНТІВ.