На Вінниччині в рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» відбулась зустріч у змішаному (онлайн та офлайн) форматі з підприємцями області.

Сто представників бізнес-спільноти регіону долучилися до діалогу задля зміцнення вітчизняної економіки.

«Дві години плідної роботи. Онлайн та офлайн. «Діалог влади та бізнесу» вийшов дуже відвертим, конструктивним, а головне, що кожна зі сторін готова працювати на вирішення проблемних питань. Платформа в регіоні стартувала на базі Конгресу місцевих та регіональних влад з ініціативи Президента України», — повідомила Заболотна.

За її словами, напередодні заходу ОВА шляхом онлайн-анкетування визначила топ питань, які цікавлять підприємців. А саме, бронювання працівників малого та мікробізнесу, підвищення податків, брак кадрів, енергетичні виклики та експорт.

Відтак, на зустріч з підприємцями у межах платформи «Діалог влади та бізнесу» запросили представників Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області, Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, очільників департаментів та управлінь Вінницької ОВА.

«Хочу зазначити, що деякі питання підприємців, які були озвучені на минулих засіданнях Конгресу, наразі вже вирішені», — зазначила перша заступниця начальника ОВА.

Вона зазначила, що надалі керівництво ОВА буде щотижня зустрічатися з підприємцями та продовжить опрацювання питань і розвиватиме пропозиції, які були озвучені представниками бізнесу.

«Я переконана, що такий формат роботи лише доповнить нашу співпрацю з бізнесом через консультативно-дорадчі органи ОВА та громадські об’єд­нання: і Регіональну раду підприємців, і Він­ницький бізнес-клуб тощо», — резюмувала Заболотна.

Подібні зустрічі в рамках плат­­форми «Діалог влади та бізнесу» будуть щотижневими. Запрошуємо під­приємців області долучатися онлайн.

З’ясувати деталі участі можна за номером телефону: +38 093 995 75 61 (Ігор Цехановський, директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА).