Днями співачка з Вінниці INGRET презентувала другу свою пісню “В небо”, слова та музику до якої написала сама. У новому треку альтернативна співачка виконавиця звільняється від свого творчого та закликає слухачів полетіти разом з нею і її музикою.

– Це пісня-мотивація з мінливим настроєм: в її мелодії лірика поєднується з ритмічним дропом, як смуток і радість, спокій і емоційний сплеск уживаються в кожній людині Сучасні люди перевантажені інформацією, у нас багато справ, турбот і проблем, – так прокоментувала Інгрет свій хіт. – Важливо розслаблятися і відпускати себе: з’єднуватися з природою, відчувати її звуки і вібрації, слухати навколишній світ, літати.

Зараз команда INGRET, яка активно співпрацює із Потапом та записує на його студії композиції, шукає локації для зйомок кліпу. Тому якщо у когось є на прикметі гарні села (особливо у Вінницькій області), можна надсилати варіанти артистці в соціальних мережах.

Зазначимо, що Інгрет Костенко відома артистка не лише на Вінниччині, а й у всій Україні. Свого часу вона пробувала свої сили на шоу «Х-фактор», проте до прямих ефірів не потрапила. В минулому році взяла участь у «Голосі країни». Дівчина заспівала три композиції: «Несе Галя воду» у сучасній обробці, разом з тренером Потапом — «Менуети» гурту Юркеш та повторила пісню, з якою пройшла «сліпі» відбори – «Пташечка». Аби підтримати доньку, із передової приїхав її батько Георгій. Також у залі була присутня викладач музики Марина Мальцева. Проте у вирішальному голосуванні Інгрет не вистачило до перемоги підтримки глядачів. Інгрет, мама якої служить дияконом у протестантській церкві, поступилась священику із Березані Олександру Клименку.

Після шоу талановита вінничанка переїхала в Київ, де живе із коханим та займається вокальною кар’єрою. Пробує себе у всіх напрямках. Це фолк, реп, лірика, інді. Вона брала участь у відборі на «Євробачення-2018», проте до фіналу не пройшла.