Початок осені порадує усіх вінничан неймовірою подією – справжнім святом краси, ніжності та грації. Адже 2 вересня в театрі ім. Садовського відбудеться фінал VI феєричного фестивалю творчості та краси – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018»! Це яскраве шоу, на якому юні вінничанки змагатимуться за почесні титули і корони у трьох вікових групах та гран-прі фестивалю. А переможниці конкурсу як нагороду отримають незабутню подорож до Європи та унікальну можливість представляти наше місто на найбільш почесних та масштабних всеукраїнських і світових конкурсах краси.

Носити звання фіналістки фестивалю – висока та відповідальна місія. Протягом трьохтижневої підготовки учасниці отримують незабутній досвід роботи в команді, а також удосконалюють свої професійні навички: вчаться впевнено дефілювати по сцені, тренують пластику тіла та вміння виражати емоції за допомогою міміки та жестів.

Крім того, насичена розважальна програма дасть змогу конкурсанткам відволіктись від занять, активно відпочити і знайти нових друзів. Цікаві майстер-класи, екскурсії, пікніки та тематичні вечірки – лише невелика частина того, що підготували для маленьких зірок організатори.

Вже стало доброю традицією нагороджувати усіх дівчат ювелірними прикрасами, коронами, м’якими іграшками та спеціальними подарунками від партнерів заходу. Важливо й те, що увесь процес підготовки та день фіналу супроводжуватимуть фотографи та відеографи фестивалю, і кожен учасник матиме змогу зберегти прекрасні моменти своєї участі в конкурсі у вигляді професійних фото та відео.

Поспішайте долучити і вашу донечку до цього неймовірного свята краси, талантів і творчості!

Для реєстрації необхідно:
– копія свідоцтва про народження;
– 2 фотографії (портрет і повний зріст);
– заповнити анкету

Реєстрація учасниць проходить за адресою Соборна,8, студія PUDRA .

Далі на конкурсанток чекає живий кастинг, на якому дівчатам необхідно буде продефілювати перед професійним журі, а також продемонструвати свій талант у вигляді творчого номеру (Міні Міс), або презентувати модельне портфоліо (Міні Модель). Відкритий кастинг пройде 3 червня.