А саме четвірці дівчат вдалося вибороти кубок за друге командне місце у складі Національної збірної України серед 7 команд учасниць турніру. Ладижинки здобули 2 золоті і 2 срібні нагороди. Чемпіонами стали Інна Трохименко і Дарія Мигулько, а срібними призерами – Іванна Цапціна і Оксана Мельник.

Зі слів старшого тренера команди Сергія Брушніцького, зал стоячи аплодував виступу Інни, а під час нагородження дівчат вся суддівська бригада вишикувалась перед вінничанками, які роблять життєвий подвиг і є прикладом іншим. Після виступів до тренера підходили представники інших країн і зворушливо висловлювали захоплення мужністю дівчат.

-17 травня у нас було невеличке свято, – ділиться Сергій Брушніцький. – Рівно два роки тому ми вперше зустрілися на тренуванні в мене у залі. Я досі не можу зрозуміти: як я пішов на цей крок, але над ним я думав не один день. Ідея залучити до занять паратхеквондо людей з ДЦП крутилися в голові вже декілька років до того моменту, коли я запросив батьків і їх діток на бесіду. І ось вже два роки ми робимо цю нелегку справу. До цього вони тричі брали участь у змаганнях, серед яких 2 чеміпонати України, де були переможцями і призерами, а Іванна, крім того, у чемпіонаті Європи, була срібним призером.

Після кількаденного перепочинку спортсменки із Ладижина їдуть на чемпіонат Європи, який пройде у Болгарії. Побажаємо їм першості, на яку вони заслуговують!