Двоє молодих хлопців вбили свого знайомого. Із місця злочину втекли, але правоохоронцям вдалось їх розшукати…

– 15 червня до поліції надійшло повідомлення від рідних потерпілого про його зникнення. Цього ж дня тіло чоловіка без ознак життя, з різаною раною черевної порожнини було виявлено в помешканні його знайомого, – каже очільник ГУНП Вінниччини Юрій Педос. – Попередньо встановлено, що  22-річний господар будинку разом із своїми друзями, один з яких 15-річний місцевий житель, розпивали спиртні напої. Під час сварки та бійки він та його неповнолітній спільник побили та жорстоко розправились зі своїм товаришем, після чого з місця злочину втекли.

До їх розшуку  були задіяні оперативники, працівники кінологічної служби зі службовими собаками, поліцейські Піщанського, Крижопільського й Чечельницького районів. Також допомогу поліції надали представники прикордонної служби, ми задіяли квадрокоптер. Протягом двох годин одного із них розшукали в полі, іншого через деякий час затримали біля лісу. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді тримання під вартою.

Як розповіли нашому журналісту мешканці Піщанки, загиблого юнака звали Роман Савчук. Він проживав із мамою та бабусею. Був спокійним та потребував спілкування із друзями. Саме тому, кажуть люди, через свою довірливість він часто ставав мішенню для цькувань.

– Підозрювані у вбивстві Леонід та Олексій із бідових родин. В одного батьків немає, в іншого шестеро братів та сестер, – кажуть люди. – Не раз ці хлопці били покійного Рому, забирали гроші та речі. Між собою молоді люди не були друзями. Скоріш за все, вони знову вирішили познущатись над хлопчиною, але не розрахували сил. Уявіть собі, стільки жорстокості у цих дітях. Бо своїй жертві вони розрізали живіт, розмалювали губи, нігті та кинули помирати у старій хаті. Хоронили Рому у закритій труні…

Віталіна Володимирова