Жмеринський танцівник Олександр Прохоров став учасником відомого телевізійного шоу “Танці із зірками”. Прем’єра програми відбудеться вже цієї неділі. Із ким саме танцюватиме наш земляк, він поки що не має права розповідати. Втім, друзі та знайомі подейкують, що це може бути співачка Злата Огнєвіч. Сама із нею Олександр знайомий вже кілька років та брав участь у зйомках її кліпу.

Додамо, що професійного артиста Олександра Прохорова знають не лише у Жмеринці, а й по всій Україні. Адже за плечима цього 26-річного хлопця зйомки у кліпах, рекламах, участь у відомих телепроектах та гастролі за кордоном. Сам Олександр – із простої родини, і ніхто із його рідних відношення до хореографії не має.

– Хореографією я почав займатись випадково 10 років тому. Знайома у школі запропонувала станцювати з нею на міському конкурсі. З тих пір почалось. А щоб професійно володіти танцем, став учасником колективу “Фламінго” під керівництвом Тетяни Слюсар, за що я їй дуже вдячний, – каже Олександр. – Моєю партнеркою була симпатична дівчина Катерина. Батьки спочатку не розділяли мого захоплення, хотіли, щоб був менеджером. Але я вирішив вступати до Вінницького училища культури та мистецтв імені М. Леонтовича. Потім вступив у Київський національний університет культури і мистецтв, у цьому році закінчив магістратуру. Моїм рідним стилем у хореографії став contemporary dance. Я бував на гастролях в США, Канаді, Росії, Туреччині…

Нині Олександр Прохоров мешкає у Києві та співпрацює із багатьма балетами. Восени із колегами відкривав прямий ефір «Танців із зірками». Також наш земляк має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалаїі і Злати Огнєвіч.