Таку ідею їм запропонували батьки, а молодята, у свою чергу з радістю її підтримали. Світлини зі свята буквально за кілька днів облетіли соцмережі та викликали справжнє захоплення у людей.

– Історія кохання наших дітей почалась більше року тому. Влад познайомився із Юлією у спільних друзів на дні народженні. Дівчина на той час ще була школяркою. Після святкування син прийшов радісний додому і заявив, що сильно закохався і Юлія обов’язково стане його дружиною. Почуття були взаємними. Зустрічались діти близько року. Як тільки дівчина закінчила школу, син захотів їй освідчитись. Я запитувала чому так рано. Він відповів, щоб не хвилювалась. Мовляв, одружуватись не будуть, головне знати, що вони точно будуть разом. Для освідчення Влад найняв фотостудію і запросив кохану начебто для зйомок одного проекту. Та закінчилось це все каблучкою та букетом квітів. Юлія зі слізьми радості на очах відповіла «так», – розповідає мама нареченого Оксана Драчук. — Спочатку діти казали, що весілля буде років через два-три, поки що хочуть бути зарученими. Але з кожним днем я бачила як їхні почуття міцнішають, як вони тягнуться один до одного. Злякалась, що через деякий час я запитаю дітей, чому вони не оформили стосунки, а вони мені скажуть, що навіщо, бо ж і так разом живуть. Тому я зібрала їх й сказала, що не проти весілля вже цього року. Вони відразу подали заяву до РАЦСу. Щодо стилістики весілля, то ми відразу вирішили, що має бути як європейська, так і українська. Бо ж куди без музик, вишиванок та смачної національної кухні! Весілля святкували два дні. У перший наречені одягнули білу сукню та костюм, а наступного дня вони, батьки та гості одягнули вишиванки. Їх для Юлі та Влада пошила відома дизайнерка Світлана Теренчук. А віночок з вовни виготовила її сестра Наталя Гордополова. Ним я покрила голову нареченої, бо чомусь хустину не хотілось. Гуляли весілля у чудовому закладі зі смачною кухнею «Асадо», що на Гніванському шосе.

Вийшло дуже гарно, патріотично та душевно.

Наречений Влад навчався свого часу у військовому училищі імені Богуна в Києві. Нині закінчує Одеську юридичну академію на юридичному факультеті. Паралельно там і працює. Юлія вчиться у аграрному університеті на бухгалтера. Поки що молодята мешкають у Одесі, але планують переїхати назад до Вінниці, бо патріоти свого міста. Молодший брат хлопця вступив до військового закладу і мріє захищати свою рідну країну. Родини молодят також патріоти, такими, як бачимо, виховали своїх дітей…