5 жовтня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Вінницькій області проведе у місті  планові контрдиверсійні антитерористичні навчання. Про це повідомили у прес-службі відомства.

– У тренуваннях, які відбудуться в умовах, максимально наближених до реальних, візьмуть участь підрозділи СБ України, Нацполіції, Нацгвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, інших регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом, органів державної влади та місцевого самоврядування, повідомила керівник прес-служби УСБУ у Вінницькій області Ірина Алєксєєва. – Під час навчань на окремих територіях можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пересування громадян, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та транспортних засобів. Управління СБ України у Вінницькій області звертається до мешканців та гостей регіону з розумінням поставитись до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо повідомляти правоохоронців за номерами телефонів (0432) 53-13-09 або 102.