В перші дні жовтня працівниками Муніципальної поліції Вінниці, під час контролю за станом благоустрою території міста, було виявлено факт розміщення рекламних оголошень у не відведених для цього місцях. А саме – на зупинках громадського транспорту та на електроопорах вулиці Замостянської і проспектом Коцюбинського.

За організацію розміщення рекламних оголошень на в.о. директора ПАТ «Мегабанк», який рекламував умови кредитування банку і на Пастора Євангельської церкви, який організовував теологічний семінар, складено протоколи про адміністративне порушення.

Погодьтеся, що перетворення елементів благоустрою в суцільний ланцюг рекламоносіїв спричиняє неприпустиме візуальне засмічення наших вулиць і площ, спотворення історичного і культурного ареалів українських міст, згубно впливає на цілісне сприйняття розташованих у містах архітектурних ансамблів, негативно позначається на безпеці дорожнього руху міста Вінниці.

За дане порушення передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу на посадових осіб в розмірі до 1700 грн. згідно ст. 152 КУпАП.