Тиждень тому в Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу «Mrs.Ukraine World 2018».

Участь у ньому взяли 16 представниць з різних міст України. Серед них переможниця проекту «Місіс Вінниця-2018» вінничанка Світлана Реп’ях. Свій титул дочка директора санаторію «Поділля» та власниця приватного садочка «Евріка» отримала у травні. Тоді вона вразила команду журі не власним соціальним проектом — Світлана представила на суд глядачів і публіки історію унікальної сім’ї з Калинівського району, де шестеро братів-сиріт самостійно господарюють і не падають духом. Цікаво, що за фахом жінка лікар-нефролог та у вільний час створює колекції одягу для дітей.

Під час столичної «Charity Party» в рамках «Mrs. Ukraine World 2018» Світлана Реп’ях знову проявила себе вкотре як благодійниця. Її лот — унікальна авторська сукня в національному стилі — зібрала найбільше коштів. А сама Світлана придбала ще два лоти в інших учасниць. Всього в ході благодійного аукціону вдалося зібрати 60_000 грн. для будівництва спортивного майданчика для вихованців психоневрологічного інтернату. А Світлана Реп’ях отримала титул «Mrs.Charity» і таким чином увійшла в ТОП-5. У фіналі конкурсу учасниці мали 3 дефіле у вечірніх, національних і ділових образах. Вони також представляли своє бачення «Що таке успіх?»

За результатами фіналу Світана Реп’ях була удостоєна титулу «Mrs. Businesslady». Вона отримала ексклюзивну корону і статуетку, стрічку фіналістки і сертифікат на подорож до Парижа від партнерів конкурсу. Вболівали за Світлану в столиці її чоловік, 5-річна дочка, батьки та друзі.

Валентина Лісова