У Вінницькій області біля села Пагурці в Хмільницькому районі розбився винищувач Су-27УБ. Доля льотчиків наразі не відома. Інформація щодо жертв та руйнувань на разі уточнюється…

Свіжа інфо вже скоро!

Поки відомо, що 16 жовтня о 16:53 місцева жінка повідомила про падіння літака у Вінницькій області військового літака біля села Пагурці Хмільницького району.

На місці аварії вже працюють спецслужби та ліквідовують пожежу.

– Це військовий літак із Старокостянтинівського аеродрому. Наразі бійці ДСНС гасять пожежу на місці трощі», – повідомило видання naparise.

Генерал Юрій Педос – начальник Нацпоціліції Вінниччини виїхав на місце інциденту…

Чи є загиблі серед пілотів чи місцевих мешканців поки невідомо…

Нагадаємо, 8 жовтня у Вінниці та Староконстянтинові розпочaлося бaгaтонaціонaльне aвіaційне нaвчaння «Чисте небо — 2018» («Clear Sky — 2018») зa учaстю 8 держaв-членів Північноaтлaнтичного aльянсу. Навчання мали тривати до 19 жовтня нa території Хмельницької (м. Стaроконстянтинів) тa Вінницької (aеродром Гaвришівкa) облaстей.

Тепер через цю аварію навчанян можуть завершити передчасно…

Інформацію про авіатрощу вже підтвердили правоохоронці…

УВАГА! УТОЧНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ!

За уточненою інформацією, сьогодні, близько 17.00, в районі с. Уланів, між населеними пунктами Бердичів та Хмільник, під час виконання навчально-бойового польоту впав літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27УБ.

Із жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, було виявлено тіла двох пілотів: один – військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Збройні Сили України висловлюють глибокі співчуття родинам загиблих.

За інформацією нацполіції Вінниччини на місці аварії працює військова прокуратура. МІсцева поліція та слідчо-оперативна група із Вінниці надають допомогу військовим в огородженій місця падіння літака. Та збору речових доказів авіатрощі. Адже літак упав на полі і уламки розкидані на досить значні території. – повідомила прес-офіцер нацполіції Анна Олійник.