Цими вихідними у столиці відбувся престижний конкурс краси.  Участь у ньому взяла вінничанка Богдана Плотиця.

Дівчина та її конкурентки дефілювали у вечірніх сукнях, народних вбраннях і купальниках. У результаті Богдана здобула омріяну перемогу та вже готується до всесвітнього конкурсу World Miss University 2018, який проходитиме з 3 по 20 грудня у Південній Кореї.

Сама ж красуня додає: у дитинстві захоплювалась творчістю. Сім років займалась бальними танцями, закінчила художню школу, вишиває ікони. Оскільки у родині Богдани є лікарі, вона також вирішила присвятити життя цій професії. Дівчина навчається у Вінницькому медичному університеті на хірурга. У вільний час вивчає німецьку мову, володіє англійською, займається спортом та має пристрасть до організації конкурсів. Вже два роки як на її тендітних плечах проведення «Міс ВНМУ».

Цьогоріч Богдана брала участь у конкурсі краси «Міс Вінниця-2018», але поступилася журналістці Аліні Бабій. Втім, це не завадило їй потрапити до фіналу «Міс Україна», проте перемога нашій землячці також не дісталась. Та, як бачимо, красуня рук не опустила і спробувала себе знову. Цього разу успішно.

Вікторія Снігур