Вінницький Інститут розвитку міст розпочинає пошук фахівців для участі в Архітектурній майстерні «Створення парку «Хімік»: від концепції до об’єкту». Заявки приймаються до 14 листопада. Команди, які працюватимуть над завданнями в майстерні, отримають винагороду.

Щоб взяти участь у Архітектурній майстерні, слід сформувати команду фахівців з архітектури та ландшафтної архітектури. В команді може працювати від 2 до 4 осіб. У результаті конкурсу буде відібрано три команди, які й візьмуть участь в Архітектурній майстерні. Винагорода, яку отримають її учасники по завершенні роботи, становить 30 тис. грн для кожної команди.

Мета Архітектурної майстерні – згенерувати творчі ідеї з просторового планування парку, створити його ідентичність та розробити ключову локацію в парку, виходячи з потреб мешканців.

У рамках майстерні передбачені дві робочі зустрічі з експертами та місцевими мешканцями – 23 листопада та 15 грудня, які будуть проходити у Вінниці та які мають допомогти командам архітекторів максимально врахувати локальний контекст та побажання реальних користувачів парку.

Детальніше про Архітектурну майстерню та умови участі – за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1q_wsqeIaScxQJdtOL8PSdpSh_K06LYHp.

Довідка:

Архітектурна майстерня «Створення парку «Хімік»: від концепції до об’єкту» є складовою Демонстраційного проекту в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», виконавцем якого є німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проект фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.