Наприкінці жовтня у столиці відбувся фінал престижного конкурсу краси та талантів «Mrs Globe 2018». Він створений спеціально для успішних жінок у віці від 25 років, які мають досягнення в кар’єрі, сім’ї, бізнесі, громадській, благодійній, науковій і творчій діяльності.

А головне — готові своїми історіями успіху поділитись із іншими. У його рамках красуні дефілювали у вечірніх сукнях, спортивному одязі, національних костюмах та діловому одязі. Презентували візитки, таланти, займались благодійною діяльністю, відвідували різноманітні івенти, коктейльні вечірки з фуршетами. Оцінювали українок Ахтем Сеітаблаєв, Влада Литовченко, Стелла Захарова, Камалія, В’ячеслав Довженко, Поліна Логунова та інші почесні члени журі.

Цьогоріч Вінниччину на конкурсі представляла Валентина Іванюта. Вона закінчила медичний університет та працює за улюбленою спеціальністю — косметологом. Має багато клієнтів.

– Для моєї кар’єри це теж дуже важливо, – розповіла про себе наша землячка. — Крім того, ми з чоловіком Олегом виховуємо двох чарівних дівчаток. Завжди хотіла бути для них прикладом краси та жіночності. Саме тому навчалась у модельній школі Grace разом зі своєю старшою донькою. Люблю подорожувати, танцювати, співати, захоплююсь петриківським розписом. Постійно розвиваюсь та вдосконалююсь. Щаслива, що беру участь у даному конкурсі, адже це чудовий досвід та незабутні емоції!

У результаті запеклої боротьби із конкурентками Валентині Іванюті не тільки вдалось відмінно представити себе, а й отримати титул Queen’s Globe 2018. Тож тепер красуня представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси у Дубаї. Від організаторів вінничанка отримала корону, стрічку та інші цінні подарунки.

Вікторія Снігур