Міжнародний конкурс «Кубок Києва», який відбувся минулого тижня, зібрав учасників із України, Латвії, Білорусі та Молдови. Вінницю представляли студія «Шахіна». В результаті наші земляки стали тріумфаторами змагань та встановили новий рекорд — здобули 109 нагород! Крім того, отримали головний кубок абсолютних переможців  як наймасовіша школа танцю.

– До змагань ми ретельно готувались протягом двох місяців. У доробку мали 112 номерів. Чимало з них мали казкову тематику – принцеси Індії, Звірополіс з мультика Діснея, Русалонька, Птах щастя, Покахонтас, — розповіла засновниця та тренер студії танцю «Шахіна» Діана Подолянчук.

– Після виснажливої боротьби нам вдалось неможливе – отримати 109 нагород. І це при тому, що наші учні вигравали як у початківцях, так і у вищих лігах. Зокрема Олександра Жуковська та Дарина Фіщук стали абсолютними чемпіонками у вищій лізі в класичних номінаціях. Дівчатка отримали подарунки від організаторів. Також у нас є чемпіонка у наймолодшій категорії «супербебі» – Катерина Кривенко, яка виборола 7 медалей (5 золотих та 2 срібні). А загалом я дуже задоволена своїми вихованцями та пишаюсь кожним із них.

Додамо, що школа «Шахіна» має сотні медалей із престижних змагань.

Вікторія Снігур