Один порив – на водогоні діаметром 600 міліметрів на перехресті Немирівського шосе- вулиця Максима Шимка. Другий порив зафіксовано на водогоні діаметром 1200 міліметрів на вулиці Гната Мороза., – повідомляє прес-служба підприємства «Вінницяводоканал».

– 17 година 20 листопада. Внаслідок пориву на водогоні діаметром 1200 мм без води на 17 годину були будинки у мікрорайоні Тяжилів , на вулиці О. Антонова, на вулиці М. Шимка тощо.

Витоки сталися внаслідок зниження температури повітря. За умов пориву на водогоні діаметром 1200 мм фахівці підприємства «Вінницяоблводоканал» переключали водопостачання на водогін діаметром 500 мм. На момент переключення ряд будинків залишились без води. Зниження тиску води на момент ремонту може спостерігатися у мікрорайон “Тяжилів”;
– по вул. О. Антонова та вул. М.Шимка;
– мікрорайон “Бучми”;
– мікрорайон “Вінницькі хутора”;
– житловий район смт. Десна;
Працівники аварійно-ремонтної бригади залишаються працювати у нічну зміну, у ніч на 21 листопада. На перехресті Немирівського шосе та вулиці М. Шимка виконується аварійна заміна засувки діаметром 600 мм на мережі водопроводу.

20 година 20 листопада.

Продовжуються виконання ремонтних робіт у Вінниці на розі вулиць Немирівське шосе та М. Шимка по заміні засувки діаметром 600 мм. Було проведено успішне переключення з водогону 1200 мм на водогін 500 мм. Водопровідна станція вийшла в звичний режим.
Також тривають ремонтні роботи на вулиці Порика навпроти 33-ї школи…
Станом на ранок 21 листопада у Вінниці продовжують виконання робіт на розі вулиць Немирівське шосе та Максима Шимка. Там замінено засувку діаметром 600 мм та проведено переключення з водогону 1200 мм на водогін 500 мм.

Про це повідомляє КП «Вінницяоблводоканал».

Найближчим часом відновлять водопостачання:

  • у мікрорайоні «Тяжилів»;
    • по вул. О. Антонова та вул. М.Шимка;
    • у мікрорайоні «Бучми»;
    • у мікрорайоні «Вінницькі хутора»;
    • у житловому районі смт. Десна;
    • Водопровідна станція вийшла в звичний режим.