Юрій Фармагей з Теплицького району після повернення з війни вирішив відкрити власну справу. Сидіти вдома, склавши руки, він не звик.

Зареєструвавшись в районному філії Вінницького обласного центру зайнятості, спочатку пройшов навчальний курс, в певній мірі опанувавши «Основами малого бізнесу». Потім написав бізнес-план. Проаналізувавши ринок послуг і продукції, яка користується попитом в жителів сіл і містечок, вирішив виготовляти бетонні кільця для колодязів. Опанував технологію, підрахував, скільки потрібно коштів для закупівлі необхідного обладнання та матеріалів, з яких виготовляються кільця. І остаточно вирішив, що буде займатися цією справою, приносячи користь своїм землякам і отримуючи від цього вигоду.

Свій бізнес-план Юрій Фармагей представив комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, яка функціонує в районних центрах зайнятості. І вона невдовзі прийняла рішення про надання йому одноразової допомоги по безробіттю, тобто коштів на розвиток власної справи. Зараз демобілізований воїн успішно реалізує свій задум, виготовляємо продукцію і розвиваючи почату справу.

Валентина Лісова