– Дороги по місту чорні, а із тортурами як завжди! І це сніг скінчився опівночі! На жаль, більшість двірників – пенсіонери з лопатами! А тротуар біля Прозорого офісу на Космонавтів – реально каша!, – зазначив у Фейсбуку наш журналіст. – На Космонавтів-1 люди працюють на відмінно! Версія Антоніни Мніх про почищені двори підтвердилась на всі 100!

Напередодні відділ оперативного реагування «Цілодобова варта» попереджав, що у Вінниці із 26 листопада оголошено штормове попередження до кінця тижня. Бо в ці дні очікуються складні погодні умови: мокрий сніг, місцями сильний, ожеледиця, налипання мокрого снігу. А 27 листопада – ще й пориви вітру до 15-20 м/с.

В свою чергу департамент житлового господарства ВМР обіцяв вивести на вулиці та у двори близько 500 двірників для прибирання прибудинкових територій.

Втім, у вівторок 27 листопада далеко не всі двори багатоповерхівок були почищені до 8-ї ранку, коли вінничани вже йшли на роботу та до школи…

Хоча основні дороги міста на ранок були вже із чорним асфальтом, прибрані від нічного снігу та посипані протиожеледними сумішами.

На цей тиждень вінничан просили без нагальної потреби не користуватися автомобілями та обмежити вихід на вулицю, особливо – дітей. Громадський транспорт у Вінниці працює згідно з графіку.