Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини, який започаткувала наша газета. Надсилайте на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) якісні фото або на електронну пошту (gazeta@www.www.33kanal.com). Обов’язково вкажіть довжину своєї коси. А ми знайомимо вас із новими учасницями.

Вперше участь у конкурсі бере 10-річна Ангеліна Вихристюк із мальовничого села Дзигівка Ямпільського району. Довжина її коси — 50 сантиметрів.

– Я перейшла до десятого класу, люблю свою школу, бо там чудові вчителі та гарні друзі. Волосся відпускаю давно. Доглядати за ним нескладно. Мию шампунем, відварами з кропиви та ромашки, – розповіла дівчинка.

7-річна вінничанка Надійка має довжину коси 90 сантиметрів.

– Я зовсім не вміла доглядати ні своє волосся, ні донечки. Але завдяки Інтернету підучилась  робити різні зачіски, і тепер ми кожного ранку експериментуємо. Найулюбленіша зачіска для Надійки – це заплетена коса в «колосок», – каже мама юної красуні.– Донечка народилася вже з довгим волоссям, і ми жодного разу не стригли, лиш підрівнювали кінчики. Не користуємося ніякими особливими засобами по догляду. Миємо голову дитячим шампунем по віку. Волосся густе, м’яке і золотисте. Одного разу доня мені сказала фразу: «Мамо, коли я виросту, то хочу йти, а моє волосся щоб по дорозі доганяло». Ці слова для мене, наче стимул здійснити мрію донечки.

Голосуйте за учасників конкурсу у нашій групі у Facebook, даруючи їм свої лайки та коментарі!

Валентина Лісова