Нещодавно у столиці Франції відбувся чемпіонат світу в OMC HAIRWORLD-2018.

Це найвідоміший і титулований конкурс серед кращих світових стилістів, перукарів, нейл-дизайнерів та інших майстрів з «фешн-індустрії». Участь у цьому дійстві взяли понад 1300 майстрів зі всього світу. На розсуд глядачів та журі вони представили приголомшливі і фантастичні зачіски в комплексі з барвистим боді-артом та нейл-артом. У складі збірної України до Парижа як модель їздила Інна Каська, яка навчається на магістратурі факультету екології Вінницького технічного університету. В результаті вона та її майстер Ірина Чефранова здобули перемогу. Для цього красуня постійно тренувалась у спортзалі та ховалась влітку від сонця, щоб не було на обличчі засмаги.

– Родом я із Хмельницької області, але мешкаю та навчаюсь у Вінниці. Понад п’ять років працюю моделлю у агентстві «Grace», а це неабиякий досвід. До перемоги ми йшли довго та старанно. Спочатку із моєю візажисткою Іриною Чефрановою поїхали на регіональний конкурс у Дніпро, де гарно себе проявили. Далі був всеукраїнський у Києві, а після того Париж. У першу чергу нам потрібно було показати макіяж, втім, образ мені створювали цілісний – вишукане вбрання та зачіска, – каже Інна. Я одягала сукню із квіточок та золоту королівську. Також мала продемонструвати свою харизму та образ. У результаті наші старання оцінили та присудили перше місце. Вважаю, що мій майстер дійсно варта найкращої оцінки, бо її макіяж – філігранна та професійна робота.

Сама Ірина Чефранова у світі краси понад 12 років. Вона не тільки візажист-стиліст, а ще й проводить навчання для інших.

– Емоції, які отримує дівчина, коли дивиться палаючими очима на себе в дзеркало і відчуває себе голлівудською зіркою в новому образі, який ми їй підібрали — це ті хвилини, заради яких я працюю. Якість косметики і роботи, задоволений клієнт — для мене це головний девіз, — розповідає вона про себе.

Окрім участі в конкурсі, наші землячки ще й встигли помилуватись романтичним Парижем. Відвідали Нотр-Дам де Парі, піднялись на Ейфелеву вежу та просто прогулялись вуличками.

Віталіна Володимирова