Стипендіальний конкурс для музично-обдарованих вінницьких дітей втретє провели корпоративний фонд гурту «ТіК» та «Подільська громада».

– Познайомтесь ближче із нашими стипендіатами! Із маленькими талантами, які потребують підтримки для того, аби стати великими талантами., – зазначено на сторінці соцмереж фонду «Подільська громада». – Бо завдяки відповідальній позиції Віктора Бронюката заснованому ним Корпоративному фонду “ТіК”, здійснення мрій дітей стало на 2 гітари, 1 фортепіано та 1 професійний мікрофон ближче. Будь, як Віктор! Змінюй життя своєї громади на краще!

Так четверо музикантів отримали гроші на придбання музичних інструментів та сучасної професійної техніки. Засновник стипендії Віктор Бронюк зустрівся з переможцями. Ті ж влаштували для нього концерт.

Новини

20 000 гривень – на здійснення творчої мріїСтипендіальний конкурс для музично-обдарованих вінницьких дітей втретє провели корпоративний фонд гурту «ТіК» та «Подільська громада». Четверо музикантів отримали гроші на придбання музичних інструментів та сучасної професійної техніки. Засновник стипендії Віктор Бронюк зустрівся з переможцями. Ті ж влаштували для нього концерт.Віктор БронюкФонд громади "Подільська громада"

Опубліковано Телеканал ВІТА Понеділок, 3 грудня 2018 р.