На мирний мітинг проти «Спиртової мафії, яка знищує завод в Немирові!» вийшло 20 людей та її організатор Олександр Рибалко! А де ж решта 300 робітників потужного заводу, який свого часу гримів на весь Союз та Україну?

– Людей залякали, і під загрозою звільнення ніхто не вийшов навіть із 128-ми, які просто ходять на роботу і не отримують гроші… Раніше тут було і 350, і 240 працівників! Але завод не працює по «лівій схемі», а тому стоїть без замовлень. І це при тому, що за пару кілометрів від нього всесвітньовідома компанія Nemiroff!? — прокоментував суботній пікет його організатор пан Рибалко, координатор ініціативної групи і голова профспілки ППО Немирівського МПД ДП  «Укрспирт», учасник Революції гідності, учасник бойових дій. – Так, нас було мало, але проти «мафії» хтось же має вийти, як на Майдан!

– А хто ця «мафія», що не дає працювати спиртзаводу в Немирові?

– Вона не в Немирові, а у Києві! На самих верхах… Бо це ганьба для України, що в столиці української горілки стоїть спиртзавод, а Nemiroff вимушений купляти якісний спирт будь-де, але не у себе вдома! Але найбільше мене вражають люди, які на 5-й рік Майдану та війни не хочуть виходити за свої права та роботу! Ледачі, залякані чи байдужі? Не знаю! Бо я після мітингу вже на полігоні проходжу військові збори, а вони сидять вдома без роботи через цю «мафію» та проклинають все і всіх! Але тільки не себе! Хіба це люди нової України?

Ймовірно, що акцію під спиртзаводом в Немирові зумисне заблокували і вирішили спеціально «погасити»?

Сергій Годун