Сьогодні тут зібрались всі! Десятки відомих облич, імен, ніків та аватарок! Важко уявити, але разом вони мають мільйонну аудиторію і більше!
Власне, це і була головна ідея заходу під назвою «Вінниця Yuccie MeetUp» – рейтинг блогерів та трендмейкерів нашого міста, – зазначила у Facebook ведуча паті Оля Сольвар.
А зібрав усіх на вінницькому «Горищі» давній організатор свят у Вінниці Руслан Анфілов. Аби презентувати майбутні «вибори» справді кращих інфоблогерів, трендмейкерів, власників рекордно популярних сторінок у соцмережах Facebook, Instagram та Youtube!
І на паті прийшли переважно молоді, гламурні та дуже круті мережеві хулігани!
А старожили Facebook говорили із колегами, волонтерами і справді відомими у місті людьми про український контент, правдиві швидкі новини і війну!
Бо склалось враження, що блогерний гламур і війна в Україні – це два паралельні світи! І це визнала явно чужа на цьому святі волонтерка Таня Власюк.
– Тут дуже відчувається різниця – одні воюють та гинуть щодня, інші – гуляють! Може, хоч воєнний стан трішки струсне цей гламур у шубах, на понтах і з келихом шампанського! Я розумію, що 24 години на добу не можна жити війною. І має бути місце для краси та відпочинку. Тому прийшла до блогерів – своїх друзів, україномовних патріотів та справді інфомейкерів! – пояснила Таня.
Недарма фронтовик Олександр Гром із Яріком з Майдану прийшли на «Горище» до ТОП-блогерів Вінниці із повістками у військкомат і АТО! Але вручати їх не стали… Може, тому, що вінницького блогера №1 Томаша із 1,5-мільйонною армією підписників цього вечора тут не було?
– Вінниця вже третє місто в Україні, де ми зібрали такий вечір #Yuccie! По-різному можна ставитись до гламуру під час війни, але ми запрошували справді популярних і бажано патріотичних людей! Всі вони творять український контент із переглядами по 100 і 500 тисяч! І всі вони українці, хоча часом розмовляють і пишуть російською! — розповів Руслан Анфілов. — І мені дуже приємно, що у нас у Вінниці є інфоблогери, які творять швидко, якісно і без політики новини на Facebook та під брендом www.www.33kanal.com. І саме завдяки вам ми виходимо інформаційно за кордони України і Європи!
Днями стартує голосування в Інтернеті, де ми просимо вашої участі. Бо в рамках Всеукраїнського рейтингу блогерів, трендмейкерів #Yuccie вперше формується рейтинг 50 вінницьких. Тих, кого перш за все читають, переглядають, лайкають!