Про справжнє, а не «Фермерське» молоко, духмяні уманські помідори та мегакомр для рудого кота Марса! А ще про “мох і болото” в торгівлі перед святами! Про це 14 грудня ввечері ми спілкувались під час харч-шопінгу із Віктором Бронюком у «Сільпо» на вулиці 600-річчя у Вінниці.

Бо Вітю Бронюка як експерта з маркування та якості продуктів запросив у маркет із возиком один із центральних телеканалів. І поки Вітя купляв звичні для своєї родини продукти, ми говорили із зіркою та лідером ТіКу про справді корисні та зовсім «шкідливі» харчі… В тому числі й про «заразні» Колу, чіпси, горішки та жвачки в ріках дітей… Адже не секрет, що перші та головні покупки наших дітей після школи на кишенькові обідні гроші – це чіпси та коли…

Водночас, Бронюк як мандрівник по країнах і світах оцінив якість нинішнє дрібне «як дрібне як для спілих» маркування продуктів більшості продуктів. І в фіналі експерименту вже після розрахунку на касі Вітя оцінив свої покупки на «корисність» різнокольоровими стікерами від червоного до зеленого! Ось так у «Сільпо» перед святами ми зняли цікавий репортаж!

На наших відео всі подробиці про «Українські апельсини», котячі делікатеси і «Не мамин» хліб в продуктовому кошику Віктора Бронюка.