19 грудня на День Святого Миколая у центрі Липовця відбулось відкриття ялинки. На відміну від інших районів, у місті не витрачали кошти на штучне дерево та не різали живе. Натомість прикрасили іграшками та гірляндами ялинку, котра росте на центральній площі.

На відкриття завітали діти, вчителі, міський голова Микола Грушко, депутат обласної ради та співзасновник газети “33 канал” Тетяна Редько, голова районної ради Юрій Науменко та заступник голови РДА Ольга Дмитрів. Святкова програма була наповнена піснями, танцями, патріотизмом  та проведенням цікавих конкурсів.

Під час свого виступу Тетяна Редько подякувала мешканцям Липовеччини за довіру та велику активність читачів до найтиражнішої газети “33 канал”. А щоб продовжити надалі дружбу із газетою,  разом із колегами- журналістами влаштувала вікторину, де подарунком стала передплата  видання на рік  Для цього вона попросила гостей свята відповісти на одне питання : “Які дві унікальні святині та природні явища має Липовецький район та займає  вагоме місце у історії Вінниччини, України та світу?” В результаті переможцем стала липівчанка Людмила Мазур, яка вгадала, що мава йде про астроблему в Іваньках та школу на честь першого митрополита Української православної автокефальної церкви Василя Липківського, якого розстріляли за віру.

Переможниця після розіграшу звернулась до поштового відділення та забрала свій цінний подарунок.

Віталіна Володимирова