Наші журналісти продовжують готувати випуски зі всіх районів Вінниччини. 19 грудня мобільний десант  працював  в Іллінецькому районі та завітав у гості до найвіддаленіших дописувачів та читачів, які всі 27 років  вірою та правдою “служать” нашій газеті.

Зокрема, у селі Купчинці співзасновник газети “33 канал” Тетяна Редько, журналістка Вікторія Трудько та депутат Іллінецької районної ради від “Батьківщини” Анатолій Змієвець зустрілись із місцевим активістом та пенсіонером  Григорієм Ведмедем. Подарували йому річну передплату на газету та смаколики.

-Давно є поціновувачем газети “33 канал”, а особливо публікацій Тетяни Редько. Чимало із них вирізаю та постійно перечитую. Улюблене видання мені з Вінниці діти привозять. Після того як сам прочитав, передаю односельчанам. Так і розходиться газета по Купчинцях. Дякую редакції за працю та те, що стільки років несете правду та патріотизм! – сказав Григорій Ведмідь.

Також бути разом цілий рік із улюбленою газетою отримали майданівець та активіст Григорій Пересунько із села Слободище та Леонід  Драч із села Городок. Останній є батьком військовополоненого моряка Андрія, який разом із іншими захисниками нині в Москві за гратами. Тато, який місяць тому переніс операцію на серці та живе досить скромно, подякував за підтримку, адже до цього часу її ніхто, крім односельчан та родичів, не висловлював.

Подібні дні газети ми проводитимемо постійно і в кожному районі області.

Віталіна Володимирова