Святиню повернули АТОвці, які заступились за віру та українську церкву

– Стрижавка, короткий епілог подій станом на 9.30 ранку 23 грудня 2018-го. Бо із дня Святого Миколая і до вчора у нас в селі відбувся не передбачуваний інцидент. Довго описувати не буду, але всі ми знаємо про нашу тепер єдину церкву України. Але комусь це дуже не подобається. І цей хтось, із Московії оголошує «зрадниками» всіх священиків УПЦ московського патріархату, які перейшли із громадами і храмами в єдину Українську церкву! – спершу написав у соцмережі мешканець Стрижавки – фронтовик Грач (Андрій Грачов)-

Може вони і «зрадники», але тут одне маленьке АЛЕ ! Бо вони «зрадники» Маскви, а не України! А їхні опоненти вірно служать «руському міру» і вчора приїхали, щоб змінити у Стрижавці  священика помісної церкви на свого «промосковського»…  Прості люди, реально в шоці …. Бо напередодні з метою залякування отця Дорофія із церкви вкрали золоту ікону Божої матері! В поліцію ми як місцеві не пішли і

вирішили самі шукати святиню по своїх каналах! І «злодії» були швидко та попереджені – – ікона до світанку має повернутися до церкви! Якщо ікони немає, значить і немає тих, хто її вкрав! У прямому сенсі цього слова!

І диво у Стрижавці сталось! Уявляєте, таке в житті буває! Бо вранці на порозі церкви знайшлась вкрадена ікона. А новий батюшка любитель «русского міра» раптом десь загубився по дорозі… І його «охорона» із числа підданих і вірних маскве теж десь загубилися! Хоча напередодні не пускала людей у храм в центрі Стрижавки біля базару! І поліція на це мовчки дивилась і нічого не робила… Довелось фронтовикам їхати і давати «60 секунд»

любителям «русского міра» на втечу із села…

Бо ми Єдина країна і Єдина церква! Ми воювали і будемо воювати За Україну і за Віру! А ворогів, провокаторів та бандитів будемо карати жорстко! І «не по понятіях», як хтось хотів зайти до храму на Соборній до Симеона, а по совісті та закону воєнного стану. І тут немає політики, тут Україна і Віра. Бо з цим не жартують !!!

Бо ви перейшли всі можливі межі з викраденням ікони і блокуванням храму… Все буде Україна!