24 грудня під Вежею у Вінниці на Різдвяному ярмарку волонтери зібрали 8 118 гривень на солодощі для 95-ї бригади в АТО. Гроші у вінничан не просили, а «обміняли» на 200 порцій фронтового плову і рибної юшки від Ірини Мазур та Ірини Валеріївни.

– В скриньку для внесків на солодкий стіл в 95-ку кожен кидав скільки міг – від 1 до 200 гривень! До сліз було приємно було бачити, як вінничани просто підходили і долучались до маленького дива для хлопців на передку!, – розповів організатор акції «Свої для своїх!» ветеран АТО Грач. – Вже 29-го грудня солодке до новорічного столу буде на передовій!

Ось у Вінниці зіюрали тіршки грошей для тих, хто зараз стоїть на бойових позиціях і тримає клятого москаля.

Ми знаємо, що це таке не з розповідей.

Тому вирішили перед новим роком допомогти нашим волонтерам зібрати кошти для приємних сюрпризів. Але вирішили не просто дістати гроші з кишені, а підійти з іншого боку.

Скинулися із Леонідом Гуменним по трішки і разом з друзями волонтерами організували приємний вечір. Приготували 40 літровий казан плову, Валерій Бурик привіз близько 20 літрів особисто зробленого глінтвейну, дівчата-волонтери Іринка Мазур та Ірина Валеріївна зварили юшку, смажили шашличка.

Всі бажаючі, могли абсолютно безкоштовно спробувати разом приготоване.

Так само, біля нас, стояла Скринька і кожен міг зробити свій внесок.

Чудовий вечір вийшов. До сліз приємно було бачити, як такі ж, як і ми, підходили до скриньки і кожен щось туди кидав.

Результат до кінця вечора: змогли зібрати 8118 грн. Вечір пройшов не даремно.

А учасників акції ми рахували по вилочках, яких в кінці вечора назбиралось 200! Вечір пройшов не даремно! Передаємо волонтеркам-Іринкам 8118 гривень – Дякуємо всім, хто приклав руку і серце! Слава Україні!!!

Опубліковано Ярославом Пашкевичем Понеділок, 24 грудня 2018 р.